Söndag 25 oktober

Den 25 oktober har vi våra första informationsmöten i Stockholm som vardera är 60 minuter. Innehållet är detsamma för samtliga mötestider.

Starttider

Klockan 14:00, klockan 15:30, klockan 17:00, klockan 18:30

För en garanterad plats, förboka via länken nedan.

https://bit.ly/VIPsthlm

Det finns ytterligare platser avsedda för drop in som fördelas i turordning 30 minuter innan varje mötesstart. Antalet platser är beroende av Folkhälsomyndighetens rekommendationer, vilka kan ändras fram till aktuell dag.

—————————————————————————————–

Amerikanska Gymnasiet har valt att arbeta mot en ledande position avseende hög kvalitet i skolans verksamhet. Vi bygger kvalitetsarbetet med en stark struktur och en stark kultur. Båda delar behövs för att göra en riktigt bra skola. På vår informationsträff berättar vi mer om vår idé och vårt gedigna kvalitetsarbete.

Vi berättar också om hur vi arbetar med Speech och våra värderingar, vad ”Homecoming” och ”Yearbook” är, samt varför kulturen på vår skola alltid är så positiv. Amerikanska Gymnasiet är den första gymnasieskolan i Sverige med “Tre terminer”. Vi berättar hur det påverkar kunskapsresultaten på ett positivt sätt och den vetenskapliga förankringen bakom.

Du träffar elever från Amerikanska Gymnasiet Göteborg samt skolchef Peter Heddelin och styrelseordförande Joel Hegardt.

Om du ej har möjlighet att komma på denna träff så kommer nästa möjlighet finnas den 28 och 29 november samt 5 och 6 december.

Varmt välkommen!

Föranmälan till övriga informationsträffar

http://bit.ly/AG_28nov

http://bit.ly/AG_29nov

http://bit.ly/AG_5dec

http://bit.ly/AG_6dec

—————————————————————————————–

Plats: Clarion Hotel Sign, Östra Järnvägsgatan 35, 111 20 Stockholm