Våra lärare är kompetenta, engagerade och dessutom duktiga ledare.

Vi söker dig som är den naturliga ledaren i klassrummet. Du står för en professionell relation till alla elever och vet att ett tryggt och lugnt klassrum där starka relationer är väletablerade också leder till höga kunskapsnivåer.

Du har förmågan att använda ett bredare spektra av läromedel och du har med det en stark digital kompetens, där ditt intresse för framtidens krav på förmågor och kompetenser utmanar dig i ditt arbete.

Du föredrar att samarbeta med dina kollegor och dina elever för du vet att genom ett nära samarbete med andra når man en högre kvalitet i sin undervisning än när man planerar ensam. Du är naturligt nyfiken på dina lärarkollegor och du vill kontinuerligt utveckla dig själv till att hela tiden bli en bättre lärare.

Du vet att en bra lärare är avgörande för hur väl eleverna lyckas i framtiden. Du vet att du är en bra lärare utifrån att du hela tiden vill bli bättre i din profession. Att undervisa är något du älskar. Att kommunicera och interagera med dina elever är också något du älskar.

Du kan undervisa både på engelska och svenska inom ditt ämne. Du har en stark vilja att förändra och förbättra det samhälle vi verkar i och med det forma dagens ungdomar till morgondagens ledare.

Rekryteringsprocess inför augusti 2020 påbörjas under december månad.

För spontana ansökningar inför augusti 2020 skicka CV och personligt brev till: info [@] amerikanskagymnasiet.se

Vad vi erbjuder

Välkommen att söka ett spännande och utmanande arbete som kommer utveckla dig som lärare och ledare. Vi erbjuder:

– Kompetensutveckling utomlands

– Marknadsmässig lön

– Kollektivavtal

– Återkommande professionell coachning i ledarskap

– En modern och trivsam arbetsmiljö

– Professionella kollegor

– Friskvårdsbidrag f n 2.000 kr

– En ambitiös, erfaren och kunnig skolorganisation med pedagogisk utveckling i prioritet