Välkommen till öppet hus!

Våra öppna hus under våren följer aktuella rekommendationer vilket just nu innebär grupper om upp till 8 personer. Anmälan till våra öppna hus gör du på länken för aktuellt program nedan.

Öppet hus torsdag 20 maj klockan 17:00-19:00

Ekonomiprogrammet
Samhällsvetenskapsprogrammet
Naturvetenskapsprogrammet
Teknikprogrammet

På vårt öppna hus träffar du lärare och elever, du får en rundvisning i skolans lokaler och du har möjlighet att ställa frågor till rektor och SYV.

Se vårt digitala öppna hus i repris

Amerikanska Gymnasiet har valt att arbeta mot en ledande position avseende hög kvalitet i skolans verksamhet. Vi bygger kvalitetsarbetet med en stark struktur och en stark kultur. Båda delar behövs för att göra en riktigt bra skola. På våra öppna hus  berättar vi mer om vår idé och vårt gedigna kvalitetsarbete. Du får också möjlighet att möta elever och lärare på de program du är intresserad av.

Vi berättar också om hur vi arbetar med Speech och våra värderingar, vad ”Homecoming” och ”Yearbook” är, samt varför kulturen på vår skola alltid är så positiv. Amerikanska Gymnasiet är den första gymnasieskolan i Sverige med “Tre terminer”. Vi berättar hur det påverkar kunskapsresultaten på ett positivt sätt och den vetenskapliga förankringen bakom.

Blandade filmklipp