Torsdag 10 december

Den 10 december är ni välkomna till öppet hus hos oss i Göteborg klockan 17:00-19:00. Det finns möjlighet till både Drop-in eller att reservera plats. Om du reserverat plats så slipper du att stå i kö. Vi följer Folkhälsomyndighetens aktuella rekommendationer för dagen. Om rådande restriktioner med 8 personer är gällande kommer det öppna huset ske digitalt.

För en garanterad plats, förboka via länken nedan.

Göteborg – Torsdag 10 december

—————————————————————————————–

Amerikanska Gymnasiet har valt att arbeta mot en ledande position avseende hög kvalitet i skolans verksamhet. Vi bygger kvalitetsarbetet med en stark struktur och en stark kultur. Båda delar behövs för att göra en riktigt bra skola. På våra öppna hus  berättar vi mer om vår idé och vårt gedigna kvalitetsarbete. Du får också möjlighet att möta elever och lärare på de program du är intresserad av.

Vi berättar också om hur vi arbetar med Speech och våra värderingar, vad ”Homecoming” och ”Yearbook” är, samt varför kulturen på vår skola alltid är så positiv. Amerikanska Gymnasiet är den första gymnasieskolan i Sverige med “Tre terminer”. Vi berättar hur det påverkar kunskapsresultaten på ett positivt sätt och den vetenskapliga förankringen bakom.

Varmt välkommen!

—————————————————————————————–

Plats: Amerikanska Gymnasiet, Anders Personsgatan 18