Se vårt digitala öppna hus i repris

 


Amerikanska Gymnasiet har valt att arbeta mot en ledande position avseende hög kvalitet i skolans verksamhet. Vi bygger kvalitetsarbetet med en stark struktur och en stark kultur. Båda delar behövs för att göra en riktigt bra skola. På våra öppna hus  berättar vi mer om vår idé och vårt gedigna kvalitetsarbete. Du får också möjlighet att möta elever och lärare på de program du är intresserad av.

Vi berättar också om hur vi arbetar med Speech och våra värderingar, vad ”Homecoming” och ”Yearbook” är, samt varför kulturen på vår skola alltid är så positiv. Amerikanska Gymnasiet är den första gymnasieskolan i Sverige med “Tre terminer”. Vi berättar hur det påverkar kunskapsresultaten på ett positivt sätt och den vetenskapliga förankringen bakom.


Digital SYV-kväll 21 januari 18:00-21:00

Välkommen att ansluta till vår digitala SYV-kväll som innehåller allt du behöver veta om ansökning till gymnasiet. Du kan ställa frågor live under sändningen via sms eller chat och du kan även ringa in till vår studie- och yrkesvägledare för personlig vägledning. Sändningen pågår under hela kvällen och vi varvar inslag från skolan med diskussioner om skolans program och gymnasievalet. Vi sänder LIVE på Youtube (AG official) samt på skolans startsida på www.amerikanskagymnasiet.se.


Blandade filmklipp